miercuri, 15 decembrie 2010

Concurs pentru bloggeri

Siteul de pariuri online principal din Romania, Pariuri-x.ro, ofera 1800 euro bloggerilor din Romania. Inscrierea la concurs se face foarte simplu prin postarea a doua articole pe blogul personal. In primul articol scrieti cateva randuri despre Pariuri-x.ro si concursurile de predictii organizate de acest site. Apoi prezentati acest concurs pentru bloggeri in al doilea articol. Pentru ca inscrierea sa fie completa intrati pe forumul Pariuri-x.ro si in topicul concursului va postati linkurile spre blog. Concursul dureaza pana la finele lunii martie si premiaza primii trei bloggeri. Regulamentul complet il gasiti aici

3 comentarii:

  1. Buna ziua! As dori sa apelez la intelegerea si generozitatea dumneavoastra in situatia Anei Tudose , o fata de 17 ani din Iasi , eleva la Colegiul National Iasi. Aceasta sufera de tumora epifizara iar extirparea ei inseamna o operatie de urgenta extrem de costisitoare. EA ARE NEVOIE SA-I ARATAM CA MINUNILE SE MAI POT INFAPTUI. Acum , in prag de sarbatori ajutati la salvarea acestei vieti inocente. Orice ajutor este bine primit. Informatii , numarul de cont , administratorul contului cat si RMN`UL se gasesc se gasesc pe: http://www.tudoseana.blogspot.com/ . Va multumesc anticipat. De asemenea va rog ( VA IIMPLOR! ) sa postati acest mesaj pe blogul dumneavoastra pentru a putea fi vizualizat de cat mai multe persoane. Din nou , va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iarasi premii care nu exista :D, mai bine mizez cu pariuri sportive live si castig ceva bani in mod normal.

    RăspundețiȘtergere
  3. cristian@agilemedia.ro7 martie 2014 la 14:30

    Salut,

    Ma ocup de optimizarea site-ului pariuri-x.ro. Site-ul a fost penalizat din pacate in Nov 2013. Exista pe blogul tau un articol din 2010 > http://ceva-util.blogspot.com/2010/12/review-ul-siteului-pariuri-xro.html .

    Il poti sterge sau sa scoti linkurile care fac trimitere catre site-ul nostru? Consideram ca linkurile din articol sunt motiv de penalizare.

    Iti multumim,
    Agile Media

    RăspundețiȘtergere