luni, 6 decembrie 2010

Tehnologia Led Va (Vertical Alignment)

Tehnologia a avansat foarte mult iar concurenţa pe această piaţă este foarte ridicată. BenQ este primul producător şi expert la nivel mondial ce a lansat monitoarele LED cu panel VA.

Aceştia au reuşit să aducă la un alt nivel calitatea imaginii în lume fiind primul producător ce a prezentat noul monitor cu tehnologie VA LED. Această noutate a revoluţionat piaţa tehnologică şi totodată i-a bucurat pe consumatori, pe iubitorii de high-tech de calitate.

Această tehnologie este regăsită la monitorul BenQ VW2420 sau la BenQ BL2400PT , avantajele acestora fiind evidente. Aceste monitoare prezintă o rezoluţie full HD şi un transfer de culoare pe 8 biţi. Timpul de răspuns este aproape instantaneu iar claritatea imaginii este accentuată de calitatea culorilor, acestea fiind contrastante şi saturate.

Cei de la BenQ reuşesc astfel să creeze pentru consumatorii lor un monitor ideal, un monitor ce reproduce perfect imaginea şi ce te face să te simţi în mijlocul celor prezentate.

Vizionarea filmelor prin această nouă tehnologie trece la alt nivel. Designul interesant şi interiorul inteligent reuşesc să transforme simpla experienţă de a viziona un film într-o trăire cât mai reală. În plus, cei de la BENQ oferă astfel monitoare, BenQ VW2420 ce permit un unghi de vizionare de 178°/178°.
Simplu, elegant şi ultra slim, monitoarele LED de la BenQ, cu panou VA ( Vertical Alignament ) revoluţionează industria tehnologică la nivel mondial.

Un comentariu:

  1. Cei de la BenQ au reusit sa furnizeze comsumatorilor doar monitoare de calitate. Primul meu monitor BenQ a fost achizitionat in anult 2002 si inca functioneaza foarte bine.

    RăspundețiȘtergere